Tardor

Publicat el 27/09/2012

Després d'un estiu molt sec, la tardor ha arribat al Conflent amb els seus colors, la seva llum i les seves olors... Amb ella comença el compte enrere per al proper Aplec Excursionista dels Països Catalans. Mentre organitzadors i col·laboradors acabem de definir-ne el darrers detalls, els participants ja aneu fent els preparatius per a la vostra estada a les terres del nord.

Tots esperem que aquesta trobada sigui un èxit, i de ben segur que ho serà, en uns moments transcendents per al nostre futur que tots els Països Catalans volem compartir. Segur que no mancaran, com en les edicions anteriors, la companyonia, el bon humor i les ganes de festa. I, si parem atenció mentre passegem, la natura, la història i la cultura ens desvetllaran alguns dels seus secrets poc coneguts que ens atiaran les ganes de continuar endavant.

Abans de dir-vos fins ben aviat us volem recordar que feu la preinscripció per a l'Aplec a http://prada2012.aplecexcursionista.cat i ens indiqueu quines són les activitats en què penseu participar, ja que això ens facilitarà molt les tasques organitzatives. Us agraïm la vostra col·laboració i esperem amb impaciència retrobar-vos durant l'Aplec.