Inscripcions

Per tal d'organitzar aquest esdeveniment, enguany us demanem de realitzar una preinscripció a través d'aquest lloc web. Les dades recollides poden ser indicatives (per exemple les preguntes relatives a l'allotjament ens permeten assegurar-nos que hem avaluat bé la capacitat necessària), o, en el cas de la secció «excursions», serviran per calcular el cost total de la inscripció.

Quant costa?

El cost de la inscripció a l'aplec és de 10 €. S'hi afegirà el preu del transport per a les excursions que no surten del centre de Prada i el de l'àpat de cloenda (16 €). El pagament es farà en efectiu, no podrem acceptar les targetes de crèdit ni tampoc els xecs.

Preinscripció

Hem preparat uns formularis per recollir les dades relatives a la vostra inscripció i a la vostra estada al Conflent. Primer de tot, heu de crear un compte d'usuari.

Creació del compte d'usuari

Per registrar les vostres dades, primer heu de crear un compte d'usuari. El sistema us demanarà un nom d'usuari i una adreça de correu electrònic. Us recomanem que utilitzeu el vostre nom real en comptes d'un pseudònim, així serà més fàcil de realitzar la inscripció a Prada. En qualsevol cas, assegureu-vos que l'adreça de correu electrònic sigui correcta.

Seguidament rebreu un missatge que us proporcionarà un enllaç cap al compte que acabeu de crear (si no el trobeu, cerqueu al correu brossa). Cliqueu aquest enllaç, empleneu el formulari, escolliu una contrasenya, i deseu els canvis. Ja està! Per tornar a connectar-vos des d'ara, només haureu de seguir l'enllaç «connecteu-vos per realitzar la vostra inscripció a l'aplec». En qualsevol moment, si teniu un problema, contacteu amb nosaltres (categoria «Problema amb aqueix lloc web»).

Quan esteu connectats, veureu a l'esquerra el vostre menú d'usuari. A continuació expliquem l'ús de cadascun d'aquests formularis (nota: heu de fer clic a «edita» per entrar les dades a cada formulari).

El meu compte

Aquesta secció bàsicament serveix per corregir les dades introduïdes quan vau crear el compte. Pot ser interessant, però, pujar una imatge que us servirà d'avatar, per exemple als comentaris que publiqueu sobre les notícies.

Dades personals

Són bàsicament dades de contacte, excepte el camp «menor de 12 anys» que intervindrà en el càlcul del preu. Pel que fa a l'entitat excursionista a la qual pertanyeu, penseu a utilitzar l'autocompleció perquè el nom del club estigui registrat de la mateixa manera per a tots els membres.

Excursions

A partir de la tria que feu, calcularem d'aquí a uns mesos el cost total de la inscripció.

Mobilitat i viatge

Si només teniu temps per a una secció, comenceu amb aqueixa de moment. Ens interessa saber que tothom estarà ben allotjat, i que disposarà de la mobilitat necessària per desplaçar-se dels llocs d'allotjament cap al centre de Prada, que serà a l'encop el punt de sortida de moltes excursions i ell lloc de vida durant aquests pocs dies.