Inscripcions

Tanquem les inscripcions per Internet

Publicat el 28/10/2012

Acabem de tancar el procés d'inscripció mitjançant aquesta web, a partir d'ara us haureu d'inscriure in situ a Prada si encara no ho heu fet; si ja teniu el full d'inscripció imprès, penseu a portar-lo a Prada!

Regraciem tots aquells que han participat en aquesta experiència. Hem aconseguit 273 inscripcions vàlides, d'aquí poc veurem de quina manera facilita el procés d'inscripció el dia d'obertura de l'aplec.

Inscripcions

Publicat el 10/10/2012

A partir d'avui podeu imprimir el full d'inscripció a l'aplec mitjançant el nou enllaç que teniu al marge esquerre. Abans, però, perquè la fitxa sigui exacta, ompliu els apartats «Dades personals» i «Excursions» (no és necessari inscriure's a les conferències, però sí a l'àpat de cloenda). Perquè puguem fer el balanç d'aquest aplec, us agrairíem que omplíssiu també l'apartat «Mobilitat i viatge» i dades com l'origen geogràfic o el vostre club. El sistema calcularà automàticament el cost total de la inscripció. (Nota: cal inscriure's fins i tot a les excursions que no tinguin un preu addicional ja que hem d'avaluar-ne la participació.)

Tardor

Publicat el 27/09/2012
Un paisatge muntanyenc de tardor

Després d'un estiu molt sec, la tardor ha arribat al Conflent amb els seus colors, la seva llum i les seves olors... Amb ella comença el compte enrere per al proper Aplec Excursionista dels Països Catalans. Mentre organitzadors i col·laboradors acabem de definir-ne el darrers detalls, els participants ja aneu fent els preparatius per a la vostra estada a les terres del nord.

Tots esperem que aquesta trobada sigui un èxit, i de ben segur que ho serà, en uns moments transcendents per al nostre futur que tots els Països Catalans volem compartir. Segur que no mancaran, com en les edicions anteriors, la companyonia, el bon humor i les ganes de festa. I, si parem atenció mentre passegem, la natura, la història i la cultura ens desvetllaran alguns dels seus secrets poc coneguts que ens atiaran les ganes de continuar endavant.

Subscribe to RSS - Inscripcions