Entitats

Entitat organitzadora
Logotip del G.P.RENC G.P.RENC

El G.P.RENC (Grup Pirinenc Excursionista Nord Català) té l'honor d'organitzar l'aplec excursionista 2012.

Entitats excursionistes coŀlaboradores
Logotip de Delit Tenim Delit Tenim

Delit Tenim és una entitat excursionista de Prats de Molló, al Vallespir. Va organitzar l'aplec el 2007.

Logotip de Peu Alegre Peu Alegre

Peu Alegre, club de Sant Llorenç de Cerdans (Vallespir) ens ajuda amb el seu veí Delit Tenim per fer possible l'edició d'enguany.

Logotip del club muntanyenc Mollet Club Muntanyenc Mollet

El club muntanyenc de Mollet ens aporta el seu suport logístic per preparar l'àpat de cloenda. A l'hora de menjar, com el Vallès, no hi ha res!

Logotip del Centre Excursionista Pedreguer Centre Excursionista Pedreguer

El Centre Excursionista Pedreguer col·laborarà, com cada any, amb l'exposició de cartells dels aplecs precedents.

Logotip de la FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

La Feec agrupa les entitats excursionistes de Catalunya i treballa per oferir serveis a aquestes entitats i per extensió a tots els practicants de les disciplines esportives lligades a l'excursionisme i alpinisme i als seus aspectes culturals.

Logotip de la revista Vèrtex Vèrtex

Vèrtex és la revista de la federació d'entitats excursionistes de Catalunya (FEEC), i s'implica intensament en la difusió dels aplecs excursionistes.

Logotip del Centre Excursionista de Catalunya Centre Excursionista de Catalunya

El Centre Excursionista de Catalunya s'implica en la coordinació de l'organització de l'aplec, com a intermediari amb les altres entitats d'arreu dels Països Catalans.

Les Balladins de la Castellane

Les Balladins de la Castellane són un grup d'excursionistes de la vall de la Castellana que des de fa més 20 anys recorre els senders de la Catalunya Nord i de més enllà.

CAF Prades-Canigou

La secció de Prada del Club Alpí Francès ens ajudarà a guiar algunes de les sortides de l'Aplec.

Altres entitats coŀlaboradores
Logotip de l'oficina de turisme del Conflent Oficina de Turisme Prada-Conflent

L'oficina de turisme Prada-Conflent ens aporta el seu suport logístic per inventariar i repartir l'allotjament disponible a Prada i el seu entorn.

Logotip del Foment Sardanista Foment Sardanista de Prada de Conflent

El Foment de Prada participarà durant l'aplec en les animacions que es faran a l'aire lliure: oferirà sardanes i cants populars, així com el suport tècnic per als espectacles.

Logotip de Taurinyamuse Taurinyamuse

Taurinyamuse és una associació cultural del poble conflentí de Taurinyà. Ens ajuden per l'excursió ML1a/ML1b.

Logotip de l'editorial Terra Nostra Editorial Terra Nostra

Terra Nostra és una editorial nord-catalana ubicada a Prada de Conflent. Durant l'aplec, fan intervencions en els actes culturals i les conferències: vegeu «Prada, capital del Conflent, bressol d’una certa catalanitat, i els personatges de l’exili», a càrrec de Ramon Gual. També ens procuren unes quantes exposicions (Jacint Verdaguer, mapes del Conflent, personatges de l'exili, Josep Sebastià Pons). El llibret sobre Prada que rebreu quan us inscrigueu va ser editat per ells.

logo de Canigó Grand Site Canigó gran paratge

El sindicat mixt del Canigó (que reuneix el consell general, els municipis i l'ONF) tot just acaba d'aconseguir l'apeŀlació «grand site de France». Ens aporta el seu suport institucional.

Logo del Casal del Conflent Casal del Conflent

El casal del Conflent federa les energies catalanistes de la comarca. L'ajut d'aquesta entitat i del seu president, Jordi Taurinyà, ha sigut preciós per resoldre mants problemes logístics.

CIC

L'oficina de Prada del banc i companyia d'assegurances CIC ha donat suport des del principi a l'organització del XXXVIè Aplec Excursionista dels Països Catalans.

El Casal de Perpinyà

El Centre Cultural Català Casal Jaume I de Perpinyà és la seu de nombroses entitats nordcatalanes, com ara: L'art i la Manera, Fem feina i Ómnium Cultural Catalunya Nord. Cada mes s'hi desenvolupen classes de català, grups de conversa, cinema en català, xerrades, exposicions...

Casal d'Arrià

El Casal d’Arrià, fundat fa 25 anys, ha estat el primer dels Casals Jaume I a la Catalunya Nord. Entre altres coses, aquesta associació lluita per dignificar el derrocat Castell d`Arrià.

Coŀlectivitats territorials coŀlaboradores
Regió Llenguadoc-Rosselló

La Regió del Llenguadoc-Rosselló dóna suport a les activitats destinades a fomentar les llengües, cultures i tradicions catalana i occitana.

Logotip del consell general dels Pirineus Orientals Consell General dels Pirineus Orientals

El Consell General dels Pirineus Orientals (departament francès que abarca Catalunya Nord i la comarca occitana de les Fenolledes) demostra el seu interés per projectes culturals i esportius d'envergadura, aquí dins un context transfronterer (o transcatalà, vaja) com l'aplec excursionista, atorgant-li unes subvencions necessàries per al seu funcionament.

Ajuntament de Prada

Totes les  infraestructures municipals de la vila de Prada que l'Aplec utilitzarà, com ara el complex esportiu de la Plana Sant Martí, on tindran lloc les inscripcions, conferències, exposicions, concerts i el sopar de cloenda, han estat cedides per l'Ajuntament de Prada. 

Ajuntament de Rià i Cirac

El municipi de Rià i Cirac, Bressol de Cataunya, també acollirà alguns dels participants a l'Aplec.