Inscripcions

Publicat el 10/10/2012

A partir d'avui podeu imprimir el full d'inscripció a l'aplec mitjançant el nou enllaç que teniu al marge esquerre. Abans, però, perquè la fitxa sigui exacta, ompliu els apartats «Dades personals» i «Excursions» (no és necessari inscriure's a les conferències, però sí a l'àpat de cloenda). Perquè puguem fer el balanç d'aquest aplec, us agrairíem que omplíssiu també el perfil «Mobilitat i viatge» i dades com l'origen geogràfic o el vostre club. El sistema calcularà automàticament el cost total de la inscripció. (Nota: cal inscriure's fins i tot a les excursions que no tinguin un preu addicional ja que hem d'avaluar-ne la participació.)

Llavors podreu fer clic a «Full d'inscripció», comprovar-ne la previsualització, i fer clic a «Versió per imprimir» per guardar-ne un exemplar en paper, que haureu de portar a Prada per formalitzar la inscripció.

Aquesta preinscripció és individual i no és obligatòria, però com més gent la faci, més fàcil serà el dia de la inscripció. Gràcies per endavant!

Comentaris

imatge de Xavier Gangolells

Fins el proper dilluns 22 d'octubre, és probable que no em pugui tornar a connectar, suposo que encara hi haurà lloc per poder-m'hi apuntar.

 

Xavier Gangolells

imatge de carmen

Com puc apuntar´me?

imatge de felip

Bona tarda Carmen,

segons sembla ja has creat un compte d'usuari. Has seguit les instruccions que donem en aquesta pàgina? Digue'ns si tens cap problema.